fbpx

PROFHILO BODY – OPSTRAMNING AF HUD I KØBENHAVN

Hvad er Profhilo Body?

Med alderen sker der en nedbrydning af kollagen og elastin i huden. Dette medfører løs eller slap hud. For kvinder er det især maveområdet (efter graviditet eller vægttab) og indersiden af overarmen, der er påvirket af løs hud

Profhilo® Body er en løsning til behandling af løs hud på undersiden af overarmen samt maveområdet. Profhilo findes også som behandling af kreppet hud i ansigtet og på halsen.

Profhilo® Body er en komplet behandling, der kombinerer en kosmetisk injektion, som udføres på klinikken, med hjemmebehandlinger med body patches og bodylotion som du vil få udleveret.

Hvordan virker Profhilo Body?

Profhilo® Body består af stabiliseret hyalurosyre. Stabiliseringen foregår ved hjælp af en opvarmningsprocess og der er derfor tale om ren hyaluronsyre uden krydsbindinger og andre kemiske forbindelser.

Profhilo® Body påvirker den fysiologiske proces i huden ved at øge hudens elasticitet og kollagenindhold samt tilføre fugt. Dette giver opstramning og forbedring af løs og kreppet hud.

Med Profhilo Body gendannes hudens ungdommelige elasticitet helt uden kirurgi.
Profhilo Body kit

Hvem vil have glæde af Profhilo Body?

Profhilo Body en effektiv behandling til at opstramme løs og kreppet hud på overarme og på maven. Behandlingen retter sig primært mod kvinder, men kan også være velegnet til mænd efter større vægttab.

I nogle tilfælde kan en kombination med fedtfrysning, Emsculpt og andre behandlinger, som fx. Frax-laser, forbedre resultatet yderligere. Du vil få vejledning om den bedste behandlingskombination for netop dig i forbindelse med lægekonsultationen.

Hvordan foregår behandlingen med Profhilo Body?

Før du kan få foretaget en Profhilo-behandling, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation en af vores læger. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen, og om eventuelle bivirkninger ved behandlingen. Du vil få optaget en fuld medicinsk journal for at sikre, at Profhilo Body er den bedste løsning for dig.

Der bliver også taget fotos, så det er muligt at se ændringerne af din behandling. Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, og du er velkommen til at medbringe en bisidder til samtalen.

Efter første konsultation udleveres skriftligt materiale om behandlingen, og du skal herefter ifølge loven have mindst 48 timers betænkningstid, før du kan blive behandlet med Profhilo.

Når du møder til behandling, tilbydes du i visse tilfælde en forbehandling med lokalbedøvende creme. Inden selve fillerbehandlingen afrenser vi din hud med sprit for at undgå infektioner. Herefter injiceres Profhilo Body ind under huden ved hjælp af en fin nål. Vi benytter en speciel BAP-teknik (Bio Aesthetic Points) til behandlingen med Profhilo® Body , det vil sige at der kun skal laves 10 små injektioner per område. Efter behandlingen påsættes der et specieludviklet body patch på området og du er herefter klar til at genoptage dine daglige gøremål. Behandlingen med Profhilo Body tager cirka 20-30 minutter.

FØR

Profhilo Body

EFTER

Profhilo Body

Hvornår kan jeg se resultatet af Profhilo Body-behandlingen?

​Allerede 3-4 uger efter behandlingen vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales alligevel at optimere resultatet og varighed med gentagelse af behandling efter 4 uger.

Du kan forvente øget elasticitet og forbedret hudkvalitet efter behandlingen med virkning på op til seks måneder.

Profhilo model

Er der bivirkninger ved Profhilo Body?

Efter behandlingen med Profhilo Body er huden let rød efter de mange fine stik. Du vil kunne mærke bulerne under huden i ca. 48 timer. Du skal ikke forsøge at massere dem væk.

Hævelse og blå mærker kan forekomme. Der påsættes et body patch over indstiksstederne umiddelbart efter behandlingen, så du kan sagtens genoptage dit arbejde eller andre gøremål.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler to behandlinger med 4 ugers interval. Derefter kan du komme tilbage og få vedligeholdelsesbehandlinger hver 6. måned.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger der kan afhjælpe rynker og fine linjer. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.