OM KALOS

Kalos er græsk og betyder skønhed.

Vores filosofi er at få det bedste frem hos vore patienter, ved at fremhæve deres bedste egenskaber.

De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud. Derfor bruger vi meget tid på at vejlede og planlægge den rigtige behandling for den enkelte patient.

Vi har udvalgt en række behandlinger til ansigt og krop, som vi mener, giver et effektivt og flot resultat. Vi følger hele tiden med i de nyeste resultater og udviklingstendenser i Danmark og udlandet, således at vi kan tilbyde de nyeste behandlingsmetoder. Vi videreuddanner os løbende, for at sikre et højt fagligt niveau og så du kan føle dig tryg ved de behandlinger, du får hos Kalos

VORES TEAM

Rie

Rie er kosmetisk læge og daglig leder og ejer af Kalos.

Rie er læge fra Københavns Universitet i 2002 og har i en lang årrække arbejdet på Rigshospitalet i København og en række private klinikker hvor hun har oparbejdet en stor praktisk erfaring.

Rie har deltaget i adskillige kurser indenfor æstetisk medicin og er certificeret i kosmetisk behandling af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Rie foretager alle typer af kosmetisk behandling hos Kalos, herunder injektionsbehandlinger med fillers og botox.

Marianne

Marianne er speciallæge i hudsygdomme og er behandlingsansvarlig læge hos Kalos.

Marianne har arbejdet på Universitetssygehuset i Lund og har efterfølgende, i en årrække, drevet sin egen dermatologiske speciallægeklinik. Marianne er uddannet til at udføre alle typer af kosmetiske behandlinger og foretager alle indledende botoxkonsultationer i klinikken.

Trine

Trine er kosmetisk sygeplejerske og medejer af Kalos.

Trine har næsten 20 års erfaring som intensiv- og anæstesisygeplejerske på Rigshospitalet i København.

Trine foretager en lang række af kosmetiske behandlinger i klinikken og er blandt andet uddannet i fedtfrysning i Londons Harley Street.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Københavns hyggeligste klinik

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.