fbpx

FØR & EFTER

Herunder kan du se en række før og efter fotos fra en række af de forskellige behandlinger, som vi tilbyder i klinikken. Behandlingsvalg og resultater vil naturligvis variere fra person til person.
Derfor tilbyder vi hos Kalos altid en gratis og 100% uforpligtende konsultation – for at sikre den rigtige behandling til netop dig.

IPL hudforyngelse

IPL er en effektiv og alsidig behandling som bruges til at fjerne pigmentforandringer, forbedre hudstrukturen og til foryngelse af huden.  IPL kan benyttes til behandling af huden i ansigtet, på halsen, på hænderne og på brystpartiet. Herunder ses eksempler på resultatet af IPL-behandlinger

Solen kan føre til fremkomsten af små røde kar i ansigtet – kaldet rød solskade. Her er IPL  en meget effektiv behandling

Hænderne og halsen er ofte et overset område, når man taler foryngende behandlinger. Hos kalos har vi flere effektive behandlinger til netop disse områder. Her ses resultatet af IPL behandling af håndrygge.

Hormonelle faktorer og især solens stråler medfører ofte dannelsen af pigmentforandringer i huden. IPL kan i de fleste tilfælde bedre pigmentpletter og give en mere jævn hudtype. Her ses resultatet af IPL hos en yngre patient.

Forstørrede porer på næsen før og efter 2 behandlinger med Nordlys IPL. Det er tydeligt at se den mere jævne hudstruktur.

Permanent hårfjerning med IPL

Uønsket hårvækst kan være et irriterende – men uønsket hårvækst kan også i visse tilfælde være næsten invaliderende for den enkelte, hvis man fx. som kvinde har kraftig hårvækst i ansigtet. Med Permanent hårfjerning kan vi afhjælpe problemet.

Her ses resultatet af en serie IPL behandlinger i armhulen.

Mørke grove hår på overlæben hos kvinde ses her fjernet ved hjælp af IPL-hårfjerning

FRAX laser/Fraxel

FRAX Laser kan blandt andet afhjælpe fine rynker, strækmærker, operationsar og ar efter acne.

Ar efter 3 behandlinger med kombineret IPL og FRAX

Strækmærker før og efter behandling.

Botox

Botox er den bedste behandling til at mindske dynamiske rynker.

Rynker mellem brynene – de såkaldte bekymringsrynker – få let en til at se vred ud. Problemet afhjælpes let med botoxbehandling, som det fremgår af fotos.

Den bedste behandling til de tværgående rynker i panden er Botox, da rynkerne skyldes muskelbevægelser. Efter behandling med botox vil rynkerne glattes ud.

Filler

Filler kan benyttes til læbeforstørrelse, fremhævelse af kindben og kæbelinie eller til udfyldning af rynker

Læberforstørrelse med 1 mL Belotero filler.

Emsculpt

Emsculpt er en ikke-invasiv behandling som øger muskelmassen og muskeldefinitionen samtidig med, at der forbrændes fedt.

Resultat efter 4 behandlinger med Emsculpt

SkinPen

Skinpen reducerer fine linier, rynker og ar ved hjælp af hudens egne helingsprocesser.

Akne efter 3 behandlinger med SkinPen.

pigmentforandringer på kinder efter 3 behandlinger med SkinPen.

PRP hårbehandling

PRP er en klinisk bevist behandling til at forhindre hårtab og øge hårvækst.

Før og efter 4 behandlinger med PRP

Før og efter 4 behandlinger med PRP

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.