fbpx

FEDTFRYSNING i København

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er et populært, ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning, som målrettet og effektivt reducerer uønsket fedt på kroppen.

Hos Klinik Kalos i København anvender vi til fedtfrysningen den medicinsk CE-godkendte, Clatuu Alpha – den nyeste og mest avanceret maskine indenfor fedfrysning med 360 graders surround-køleteknologi.

Med Clatuu Alpha kan vi behandle 2 områder på kroppen samtidig.

Hvordan virker fedtfrysning med Clatuu Alpha?

I 2005 opdagede forskere og læger fra Harvard University, at frysning af fedtceller har en fedtreducerende effekt. Siden har denne teknologi vundet frem over hele verden.

Fedtfrysning virker ved at fedtcellerne i behandlingsområdet fryses ned til -9 grader i 45-60 min, hvilket medfører, at 20-25% af fedtcellerne i området dør (såkaldt lipolyse). De døde fedtceller udskilles herefter sammen med kroppens andre affaldsstoffer gennem vores lymfesystem. Når en fedtcelle er død, vil den aldrig komme tilbage. Herved bliver den fedtreducerende effekt permanent. Dette er langt mere effektivt end ved slankekure, hvor fedtcellen blot skrumper midlertidigt i størrelse.

Hvem vil have gavn af fedtfrysning?

Fedtfrysning med Clatuu Alpha er velegnet til alle, der har nogle afgrænsede områder på kroppen med ”genstridige buler”, som ikke kan trænes eller ”slankes” væk. Hos Kalos foretager vi blandt andet fedfrysning af:

  • Sider / Dansehåndtag
  • Overarme
  • Mave
  • Inder- og yderlår
  • Under ballerne
  • Knæ
  • Dobbelthage eller hals
  • BH-deller

Behandling med Clatuu Alpha er velegnet til genstridigt fedt i specifikke områder; men det er ikke en løsning til vægttab eller samlet fedtreduktion hos overvægtige.

mormorarme fjernes med fedtfrysning
Fedtfrysning er et effektivt, ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning.

Hvem vil ikke have gavn af behandling?

Meget slanke personer med løs hud vil ikke have effekt at denne behandling – her vil vi  henvise til Ultherapy eller Emsculpt behandlinger.

Behandlingen kan heller ikke anbefales til personer med eks. ureguleret diabetes, dårligt hjerte, ødemer eller gravide.

Hvis du lider af kryoglobulinæmi, paroxysmal kold hæmoglobinuri eller autoimmun hæmolytisk anæmi af kuldetypen kan du ikke blive behandlet med fedtfrysning.

Hvordan foregår behandlingen med Clatuu Alpha?

Før du kan få foretaget fedtfrysning, skal du altid have foretaget en konsultation hos en af vores læger eller sygeplejerske. Til konsultationen optager vi en medicinsk journal for at sikre, at fedtfrysning er den rette behandling for dig.

Selve behandlingen starter med, at det aftalte område optegnes og en gel-patch placeres på området. Gel-patchen er til for at beskytte huden mod forfrysninger.

Alt efter hvilket område, der behandles, må der forventes en kortvarig smerte. Smerten forsvinder efter ca. 5 minutter, og i resten af behandlingstiden kan man slappe af og eksempelvis læse en bog.

Når behandlingen er færdig, fjernes applikatoren, og gelpatchen tages af. Herefter skal området masseres i op til 5 minutter for at nedbryde de krystalliserede fedtceller og genoprette cirkulationen til området. Herefter er behandlingen færdig. Det hele tager ca. 1 time.

fedtfrysning hos kalos

Hvor mange behandlinger anbefales?

Antallet af behandlinger afhænger af det område, som du ønsker behandlet. Nogle områder kan nøjes med én fedtfrysningsbehandling mens større områder skal have flere behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Vi vil ved den indledende konsultation lægge en plan for, hvor mange behandlinger, der er behov for, for at opnå det ønskede resultat.

Vigtig information

Det anbefales, at du ikke tager NSAID (eks. Ibuprofen) i op til 6 uger efter behandlingen, da virkning/det samlede resultat af behandlingen kan blive mindre.

Hvornår kan jeg se et resultat?

Resultatet efter behandlingen begynder at kunne ses efter ca. 2 uger, og efter 8-12 uger ses det endelige resultat. Såfremt behandlingen består af flere sessioner på samme område, bør der gå 4 uger mellem hver behandling.

Hvor længe varer resultatet?

Resultatet af fedfrysningen er permanent. De fedtceller der dør under behandlingen er væk for altid. Dårlig kost og inaktivitet kan dog ikke forhindre, at de omkringliggende fedtceller vokser.

Er der bivirkninger ved behandlingen?

Efter endt behandling vil huden være rød og øm men du kan sagtens genoptage dagligdagen som før. I dagene/ugerne efter behandlingen kan der forekomme ømhed/irritation i de behandlede områder.

Der kan i sjældne tilfælde komme midlertidige føleforstyrrelser i de behandlede områder samt eventuelt uregelmæssigheder af kropskonturen på grund af det lokale fedttab.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig? Vi tilbyder en række forskellige behandlinger der kan afhjælpe fedtdepoter og problemer med løs hud. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.