fbpx

PROFHILO – hudopstramning i København

Hvad er Profhilo?

Profhilo er en ny og innovativ skinbooster, der primært anvendes i ansigtet og på hals for at forbedre hudens fugtniveau, glød og elasticitet.

Hvordan virker Profhilo?

Profhilo indeholder store mængder af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der i forvejen findes naturligt i vores bindevæv. Profhilo virker ved, at den binder fugt, forbedrer hudens struktur og minimerer fine linjer samtidig med, at elasticiteten i huden stiger mærkbart.

Både fillers og Profhilo består af hyaluronsyre. Profhilo adskiller sig dog fra traditionelle fillers ved, at produktet har en mere flydende konsistens. Det skyldes, at hyaluronsyren i Profhilo ikke er krydsbundet. På den måde vil Profhilo – i modsætning til fillers – fordele sig jævnt ud i huden og således udglatte fine linjer og rynker uden at ændre på ansigtets form.

Profhilo giver opstramning og spændstighed uden at give unaturlig fylde i ansigtet.

Hvem har glæde af Profhilo-behandling?

Profhilo anbefales som udgangspunkt til folk fra 30 år og op. Behandlingen er særdeles velegnet til kreppet hud. Hvis du er under 30 år kan Belotero revive “skin-booster” være en bedre behandling.

En Profhilo behandling er dog aldrig spildt uanset alder. For enhver hud, sker der en regenerering af cellerne efter behandling med Profhilo.

Profhilo er særligt velegnet til behandling af:

  • ansigt
  • hals
  • bryst
  • hænder
smuk hud

Hvordan foregår behandlingen med Profhilo?

Før du kan få foretaget en Profhilo-behandling, skal du have foretaget en lovpligtig konsultation hos en af vores læger. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med Profhilo, og om eventuelle bivirkninger ved behandlingen. Du vil få optaget en fuld medicinsk journal for at sikrer at Profhilo er den bedste behandling for dig.

Der bliver også tages fotos, så det er muligt at se ændringerne før og efter din behandling. Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, og du er velkommen til at medbringe en bisidder til samtalen. Efter konsultationen udleveres skriftligt materiale om behandlingen og du skal herefter have mindst 48 times betænkningstid før du kan blive behandlet Profhilo.

Når du møder til behandling, vil vi afrense din hud med sprit for at undgå infektioner. Herefter injiceres Profhilo ved hjælp af en fin nål. Antallet af injektioner afhænger af, hvilket område der behandles. I ansigtet er der kun tale om 5 stik på hver side.

For at få optimalt resultat og varighed af Profhilo, skal der foretages 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

I mange tilfælde kan en kombination med Profhilo og andre behandlinger, fx. Frax-laser, forbedre resultatet yderligere.

Hvornår kan jeg se resultatet af Profhilo-behandlingen?

Profhilo integreres i vævet umiddelbart efter behandlingen og vil over de næste måneder stimulere nydannelsen af elastin og kollagen. Allerede 3-4 uger efter behandlingen er hudkvaliteten synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. En måned efter anden behandling, vil du se det fulde resultat af behandlingsforløbet.

profhilo_pack

Hvor lang tid varer resultatet?

Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden, og derfor aftager effekten gradvis med tiden. Vi anbefaler, at du får foretaget opfriskende behandlinger ca. hver 6.- 8. måned, for at vedligeholde det flotte resultat.

Er der bivirkninger ved Profhilo?

Efter behandlingen kan du opleve let rødmen, let hævelse, mindre blå mærker og små buler i de injicerede punkter. De små buler ved indstiksstedet vil udjævnes i løbet af 12-24 timer.

Hvad er rynker?

Rynker er linjer og folder i huden. Rynker er en naturlig del af hudens aldring, men forværres af især solens stråler og rygning. Rynker findes I forskellige grader – fra fine linjer til dybe furer.

De fleste mennesker får begyndende rynker fra midten af 20erne, især rundt om øjnene og omkring munden, hvor man bruger sin ansigtsmimik meget. Der kommer desuden også rynker i hudområder, som ofte udsættes for solens stråler, som i ansigtet, hals, bryst, på arme og hænder.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger der kan afhjælpe rynker og fine linjer. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.