fbpx

EMSCULPT behandling i København

Hvad er Emsculpt?

Emsculpt er en ikke-invasiv behandling som øger muskelmassen og muskeldefinitionen samtidig med, at der forbrændes fedt. behandlingen kan gives på mave og bagdel – sixpack og butt-lift-behandling.

Hvordan virker Emsculpt?

Ved hjælp af høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi (HIFEM) skaber Emsculpt stærke sammentrækninger i de behandlede muskler. Ved behandlingen med Emsculpt aktiveres, der mange flere muskelfibre end, hvad der er muligt ved fysisk træning. Emsculpt er udviklet af BTL og er FDA godkendt.

En behandling af 30 minutters varighed producer næsten 20.000 muskelsammentrækninger. Det svarer til 20.000 sit-ups eller squats! Når musklerne trækker sig så hurtigt sammen – uden hvile – vil det på celleplan påvirke musklerne vil vokse sig større og stærkere.

For at skaffe energi til de mange muskelsammentrækninger, vil de omkringliggende fedtceller nedbrydes ved hjælp af lipolyse. Kroppen vil efterfølgende skaffe sig naturligt af med de døde fedtceller.

Den kombinerede fedtnedbrydning og muskelopbygning resulterer i stærkere, større og mere veldefinerede muskler.

emsculpt sixpack-behandling
16% øgning af muskelmasse og 19% tab af fedtmasse efter 4 behandlinger.

Hvem vil have gavn af Emsculpt?

Emsculpt er til dig som allerede er i relativt god form, som ikke har for mange overflødige kilo på kroppen og som gerne vil have mere definition.

Emsculpt virker kun på muskler og omkringliggende fedt, og vil derfor ikke kunne afhjælpe løs hud. Hvis du har problemer med løs hud kan vi tilbyde behandling med Ultherapy. I svære tilfælde vil vi henvise til plastikkirurgisk vurdering. Ved større mængder underhudsfedt kan vi hos Kalos også tilbyde dig behandlinger med Clatuu Alpha-fedtfrysning.

Kan Emsculpt afhjælpe splittede mavemuskler?

Emsculpt kan også reducere splittede mavemuskter (også kaldet rektusdiastase), som er en tilstand, hvor dine mavemuskler adskilles i midtlinien, som opstår naturligt i forbindelse med graviditet.

Emsculpt er den eneste ikke-kirurgiske behandling, der har vist sig at være effektiv til behandling af rectusdiastase.

Hvor mange behandliger anbefales?

Vi anbefaler at man får 4 behandlinger, af 30-minutters varighed indenfor 14 dage. Vi anbefaler ikke yderligere behandlinger, da der ikke er kliniske studier. der understøtter, at mere end 4 behandlinger giver bedre effekt.

Hvis man ønsker at vedligeholde sit resultat anbefaler vi en ´follow-up´ behandling 1-2 gange om året, i kombination med regelmæssig motion og gode kostvaner.

Hvordan foregår en Emsculpt behandling?

Behandlingen foretages liggende. Du får påsat en eller to flade applikatorer på det område som ønskes behandlet. Du kan forvente en behandlingsvarighed på 30 minutter.

Emsculpt kan mindske splittede mavemuskler efter graviditet

Første gang du modtager behandlingen, vil vi starte maskinen på laveste energi-intensitet, for at sikre, at behandlingen ikke medfører ubehag.

Når maskinen begynder at sende høj-energi til dine muskler, vil du føle muskelsammentrækningerne. Det kan første gang føles lidt underligt, men behandlingen er ikke smertefuldt.

Vi vil efter kort tid begynde at øge energien, så meget som du kan tolerere. Ved efterfølgende behandlinger starter vi på et højere energiniveau, da høj energi giver de bedste resultater.

Maskinen køre et program med vekslende muskelsammentrækninger. Nogle dele af programmet giver hurtige og lette sammentrækninger, mens andre vil føles langsommere og mere kraftfulde. I den sidste del af 30-minuttersbehandlingen, vil muskelkontraktioner være langsomme for at få musklerne tømt for mælkesyre. Herved mindskes den efterfølgende muskel ømhed.

Her kan du se før- og efterbillede fra en af vores kunder.

Hvornår kan jeg se resultater af Emsculpt?

Er du i relativt god form, kan du allerede se forbedringer efter en enkelt Emsculpt behandling. Efter de anbefalede fire behandlinger kan du se og mærke en øget muskeltonus og mindsket fedtmængde i det behandlede område.

Det endelige resultat af behandlingen er først synligt efter et par måneder, da musklerne skal bruge tid til at vokse og nedbrydningen af fedtcellerne tager flere måneder. Du kan dog forvente løbende resultater i perioden.

Hvilket resultat kan jeg forvente mig af Emsculpt?

Kliniske studier viser, at Emsculpt giver mindre taljevidde og øget muskelmasse. I et studie påviste man 16% øgning af muskelmasse og næsten 19% tab af fedtmasse efter de anbefalede 4 behandlinger.

Hvor længe varer resultatet?

Forøgelse af i muskelmasse, som opnås ved Emsculpt, skal holdes ved lige med regelmæssig træning. Det er ligesom med anden muskeltræning, at hvis man ikke holder sin træning ved lige, så mister man muskelmasse.

Er der bivirkninger ved Emsculpt?

Der kan være lidt ubehag ved selve behandlingen, på grund af muskelsammentrækningerne. Du skal ikke forvente nogen nedetid efter Emsculpt-behandlingen, men du kan godt forvente muskelømhed – ligesom efter en god omgang træning. Ømheden går over I løbet af nogle dage.

Emsculpt er godkendt af FDA, som er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af blandt andet medicinsk udstyr. Der er ikke rapporteret om nogen alvorlige bivirkninger ved behandlingen.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig? Vi tilbyder en række forskellige behandlinger der kan afhjælpe fedtdepoter og problemer med løs hud. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.