fbpx

BOTOX BEHANDLING – KØBENHAVN

Hvad er Botox?

Botox eller botulinum toxin afslapper midlertidigt ansigtsmusklene. Derved udglattes den overliggende hud, og fine linjer og rynker mindskes.

Hvordan virker Botox?

Botox virker ved at blokere signaler fra nerverne til musklerne, så den injicerede muskel ikke kan trække sig sammen. Botox er godkendt til at behandle kragetæer, rynker og pandelinjer, men det bruges også i andre områder, herunder læber, næse, nedre ansigt, nakke og tandkødssmil.

Hvem har gavn af Botox-behandling?

Botox kan bruges til at behandle rynker, der er opstået på grund af gentagen muskelbevægelse så som bekymringsrynker, pandelinjer og rynker rundt om øjnene. Hos Kalos behandler vi bl.a. følgende områder med Botox:

  • Panderynker
  • Tandkødssmil
  • Bekymringsrynker mellem brynene
  • Rygerynker på overlæben
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Nedadvendte mundvige

Botox kan ikke behandle rynker opstået af andre faktorer, såsom solskader – her vil vi kunne afhjælpe med laserbehandling og/eller fillers.Botox kan også bruges til forbygge dannelsen af ​​nye rynker.

botoxbehandling hos kalos

Hvordan foregår en Botox-behandling?

Processen starter med en konsultation på vores klinik i København, hvor vores hudlæge vurderer om Botox er den bedste behandling for dig. Herefter optager hun en fuld medicinsk journal for at sikre, at Botox er sikkert for dig, og informerer dig om Botox og mulige bivirkninger ved behandlingen.Der bliver også taget fotos, så det er muligt at se ændringerne før og efter din behandling.Efter første konsultation udleveres skriftligt materiale om behandlingen, og du skal herefter ifølge loven have mindst 48 times betænkningstid, inden du kan blive behandlet med Botox.

På selve behandlingsdagen afrenses dit ansigt, for at undgå infektion og lægen indsprøjter derefter Botox i de aftalte områder.

Botoxbehandling har ingen nedetid. Du kan få foretaget behandlingen i din frokostpause og derefter vende tilbage til arbejdet. Selve behandlingen tager normalt mellem 10 og 15 minutter.

Da fysisk træning øger blodgennemstrømningen og giver en mindre risiko for, at botox´en kan sprede sig til andre områder, fraråder vi fysisk træning på selve behandlingsdagen.

Gør Botoxbehandling ondt?

Selve behandlingen kan føles ubehagelig og det kan gøre lidt ondt I forbindelse med indstikkene. Behandlingen er dog hurtigt overstået, og der er derfor næsten aldrig brug for smertestillende creme.

Hvor hurtigt ser du Botox-resultater?

Virkningen på de behandlede muskler begynder at indtræde efter nogle døgn, og den fulde effekt opnås efter ca. 1 uge.

Hos Kalos tilbyder vi altid en gratis kontrol 10-14 dage efter behandlingen. Hvis behandlingen ikke har haft den ønskede virkning i området, tilbyder vi at give lidt mere botox, uden ekstra beregning.

botox mod panderynker
botox mod rynker

Hvor længe virker Botox?

Effekten af Botoxbehandlingen virker ca. 3-6 måneder. Behandlingen kan gentages, når de uønskede rynker begynder at dukke frem igen. Virkningen varer generelt noget længere ved efterfølgende botoxbehandlinger end ved førstegangsbehandlinger med Botox. Hvis du beslutter at stoppe dine Botox-behandlinger, ophører virkningen med tiden, dine muskler går tilbage til deres normale bevægelser, og rynkerne vil vende tilbage.

Hos Kalos tilbyder vi altid en gratis kontrol 10-14 dage efter behandlingen. Hvis behandlingen ikke har haft den ønskede virkning i området, tilbyder vi at give lidt mere botox, uden ekstra beregning.

Er Botox sikkert?

Botox er en meget sikker behandling med få eller ingen bivirkninger. Lige efter behandlingen har du små myggestikslignende buler. Disse vil forsvinde indenfor en halv times tid.

Bivirkninger ved Botox kan være blå mærker på grund af en lille blodudtrækning ved injektionsstedet. Som ved alle andre injektioner er der endvidere en potentiel risiko for, at der kan opstå infektion. I sjældne tilfælde kan Botox også give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler, i værste fald kan der ses svækkelse af øjenlågsmuskulatuerne, med hængende øjenlåg i 1-3 uger. Der ses heldigvis meget sjældent komplikationer ved Botox-behandling, men skulle disse opstå, er de ikke permanente og forsvinder gradvist af sig selv over tre til fire måneder.

Hvad er rynker?

Rynker er linjer og folder i huden. Rynker er en naturlig del af hudens aldring, men forværres af især solens stråler og rygning. Rynker findes I forskellige grader – fra fine linjer til dybe furer.

De fleste mennesker får begyndende rynker fra midten af 20erne, især rundt om øjnene og omkring munden, hvor man bruger sin ansigtsmimik meget. Der kommer desuden også rynker i hudområder, som ofte udsættes for solens stråler, som i ansigtet, hals, bryst, på arme og hænder.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger der kan afhjælpe rynker og fine linjer. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken i København K til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.