fbpx

ULTHERAPY BEHANDLING I KØBENHAVN

Hvad er Ultherapy?

Ultherapy – også kendt som ”ikke-kirurgisk ansigtsløft” eller ”Hollywood-behandlingen” – er en ikke-kirurgisk hudstrammende behandling.

Ultherapy har fået tilnavnet Hollywood behandlingen, fordi den er populær blandt hollywood stjerner på grund af, at den effektivt og naturligt giver et ungdommeligt udseende samtidig med, at de kan passe deres film og tv-arbejde uden at skulle vente på helende operationssår.

Hvordan virker Ultherapy?

Ultherapy bruger højfokuseret, intens ultralydsenergi (HiFU) til forsigtigt at opvarme vævet til 70 grader og derved stimulere kroppens naturlige produktion af kollagen. Kollagenstimulationen vil herefter opstramme og løfte huden nedefra. Ultherapy kan benyttes til opstramning af huden i ansigtet, på halsen, under hagen, i panden og på brystet. Udover den nævnte områder kan nogle have glæde af behandling af løs hud på andre dele af kroppen, såsom på maven (efter graviditet), på ”mormor-arme” eller over knæene.

Hvem vil have gavn af Ultherapy?

Ultherapy kan ikke ligestilles en kirurgisk ansigtsløftning, men behandlingen kan opstramme huden og sikre en naturlig opstramning udsætte behovet for operation i mange år.

Den ideelle kandidat til Ultherapy har hud, der er begyndt at se mindre fast ud, med tyngde over øjenbrynene, løs hud på halsen eller ”hamsterposer”. Personer med mild til moderat løshed af huden vil typisk få mest gavn af Ultherapy.

Ved manglede fylde i ansigtet eller dybe furer giver en kombinationsbehandling med Ultherapy og Botox og/eller fillers det bedste resultat.

Ultherapy kan også anvendes forebyggende for at modvirke aldrende og løs hud.

Ultherapy kan med fordel også kombineres med laserbehandlinger.

Hvornår vil jeg se resultater af behandlingen?

Nogle mennesker ser øjeblikkelig forbedring, da varmeenergien får kollagenfibre til at trække sig sammen. Dette kan især ses ved brynløft behandling. Den fulde effekt opstår dog først efter 3-6 måneder, da det er den tid det tager for kroppen at danne ny kollagen. Resultaterne kommer gradvist og kan forbedres i optil 12 måneder efter behandlingen.

Hvor længe vil Ultherapy-resultater vare?

Den nye kollagen, som dannes i forbindelse med Ultherapybehandlingen vil vare i årevis. Men da kroppen hele tiden udsættes for tyngdekraften og den naturlige aldringsproces, skal du gentage behandlingen efter nogle år, for fortsat at se resultaterne af Ultherapy.

Holdbarheden af en Ultherapy-behandling afhænger af alder og hudkvalitet. Som tommelfingerregel vil det være nødvendigt af gentage behandlingen efter 5 år, hvis du er under 40 år, og ca. hver 2. år hvis du er mellem 40 og 55 år. Hvis du er over 55 vil behandling ca. 1 gang årligt være passende.

Hvad sker der under en Ultherapy-behandling?

Processen starter med en konsultation, hvor vi beslutter om Ultherapy er den bedste behandling for dig og fastlægger et behandlingsforløb, hvor vi aftaler hvor mange behandlinger du skal have.

Der bliver også tages fotos, så vi senere kan se ændringerne før og efter din behandling.

Inden konsultationen får du udleveres skriftligt materiale om behandlingen, som du skal læse igennem.

Selve behandlingen foregår ved, at behandlingsområdet optegnes på huden, som derefter ultralydsscannes for at finde den korrekte huddybde for behandlingen.

Herefter sendes der ved hjælp af en håndholdt transducer ultralydenergi ned i din hud, i nøjagtig den dybde, der vil øge kollagenproduktionen. Dette vil føles som en kortvarig, stikkende varme. Afhængigt af om du får foretaget en øjenbehandling, en fuld ansigt-og-hals-procedure eller en brystbehandling, kan en Ultherapy-session tage mellem 30 til 90 minutter.

Er der smerter forbundet med Ultherapy?

Behandlingen med Ultherapy er forbundet med nogen ubehag. Hver energipuls laver en lille mikroforbrænding i underhuden og dette føles som en stikken eller brænden. Et brynløft vil af de flest kunne tolereres, men ved større behandlingsområder anbefaler vi at man tager lidt smertestillende medicin en time inden behandlingen. Ved konsultationen vil du få information om hvilke smertestillede piller, som du kan tage inden du møder ind til behandlingen. Efter behandlingen er der lidt ømhed i området, men sjældent deciderede smerter.

Efter behandlingen.

Der er typisk ingen nedetid efter Ultherapy, selvom du kan forvente at se en smule hævelse, rødme og (meget sjældent) blå mærker. Du kan også føle dig lidt øm eller have prikken i de behandlede områder i et par timer til et par uger bagefter.

Hvilke bivirkninger er der ved Ultherapy?

Efter behandlingen er det almindeligt at opleve en vis ømhed ved berøring af de behandlede områder. Det er også almindeligt at opleve en vis grad af følelsesløshed i de samme områder. Begge disse symptomer forsvinder som regel efter et par dage eller op til et par uger, afhængigt af behandlingsintensiteten.

I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker – dette er fuldstændig harmløst og vil forsvinde af sifg selv. Der findes enkelte rapporter af nerveskader efter Ultherapy-behandling i USA, dette er dog ekstremt sjældent. Generelt er Ultherapy en meget veltolereret procedure.

Hvilke Ultherapy-maskiner anvender vi?

Kalos er dedikeret til hele tiden at anvende de bedste og nyeste maskiner for at du får de bedste resultater. Derfor har vi valgt at anvende Ultherapy-maskinen i stedet for andre typer af ultralydsmaskiner. Vores Ultherapy-maskiner har i modsætning til andre og billigere maskiner, både scanningsfunktion og ultralydsbillede, som sikrer kontrol med hvilket lag i huden, der behandles. Dermed sikrer vi, at behandlingen har den ønskede effekt.

Endvidere er Ultherapy-maskinen den eneste maskine, som har opnået FDA-godkendelse, som er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af blandt andet medicinsk udstyr.

Hvad er rynker?

Rynker er linjer og folder i huden. Rynker er en naturlig del af hudens aldring, men forværres af især solens stråler og rygning. Rynker findes I forskellige grader – fra fine linjer til dybe furer.

De fleste mennesker får begyndende rynker fra midten af 20erne, især rundt om øjnene og omkring munden, hvor man bruger sin ansigtsmimik meget. Der kommer desuden også rynker i hudområder, som ofte udsættes for solens stråler, som i ansigtet, hals, bryst, på arme og hænder.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger der kan afhjælpe rynker og fine linjer. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.