fbpx

Vampire Facial – Kardashian-behandling i København

Hvad er en Vampire Facial?

 En Vampire Facial eller PRP-ansigtsbehandling er en hudforyngelsesbehandling, som forbedrer hudens struktur og tone. Behandlingen kan reducere ar (inklusive acne-ar), fjerne pigmentforandringer og solskader, opstramme slap hud, glatte fine linjer ud og mindske porernes størrelse.

En PRP-ansigtsbehandling kombinerer microneedling (SkinPen) med vækstfaktorer fra dit eget blod (PRP). Behandlingen fungerer på to måder: For det første skaber microneedling små nålestik i din hud, der udløser en sårhelende reaktion, hvilket stimulerer din huds naturlige kollagen- og elastinproduktion. For det andet trænger den vækstfaktorfyldte blodplasma (PRP) ind i huden gennem mikrokanalerne, og booster regenerering af hudcellerne.

PRP, som udvindes fra dit eget blod, indeholder hvide blodlegemer og blodplader, der bidrager til cellevækst og -differentiering. PRP forstærker kollagenproduktionen, øger celleomsætningen og giver vækst af nye blodkar, hvilket resulterer i hudforyngelse.

Resultatet er, at huden bliver mere forfrisket, glattere og ser fastere ud.

vampire facial prp
Vampire Facial er en populær behandling blandt Hollywoodstjerner som The Kardashians og Gwynneth Palthrow.

Hvem har gavn af en Vampire Facial?

Behandlingen egner sig til alle (både mænd og kvinder), som ønsker en flottere og fastere hud. Behandlingen er særdeles god, hvis du lider af ar og pigmentforandringer efter akne, men er også perfekt til moden hud, hvor den vil mindske fine linjer, grove porer og give en let opstramning og fornyet glød.

Hvor mange behandlinger anbefales?

Vi anbefaler 3 behandlinger for at opnå det bedst mulige resultat. Optimalt skal behandlingerne foretages med ca. 1 måneds mellemrum. Behandlingerne kan foretages hele året rundt.

Hvordan foregår en Vampire Facial-behandling?

Før du kan få foretaget en Vampire Facial behandling, skal du have foretaget
en konsultation hos en af vores læger eller sygeplejersker. Forundersøgelsen kan foretages samme dag som din behandling.

Til forundersøgelsen får du optaget en medicinsk journal, og du bliver informeret om behandlingen. Du får samtidig en behandlingsplan, hvor vores specialuddannede læger og sygeplejersker vurderer, hvordan du får det bedste resultat.

Selve behandlingen begynder med, at du får påført lokalbedøvende creme. Den lokalbedøvende creme skal sidde ca. 20 minutter før start af behandlingen. Dermed mindskes muligt ubehag/ smerter under behandlingen. Efter 20 minutter afvaskes huden.

Herefter får du taget en blodprøve. Blodet centrifugeres herefter for at koncentrere blodpladerne og isolere PRP.

Når blodet er centrifugeret påføres PRP og huden behandles med microneedling.

Under behandlingen kan der mærkes små prik i huden.

Dybden af behandlingen justeres løbende, da hudtykkelsen varierer i de forskellige områder af ansigtet og fra person til person. Behandlingen kan skræddersys til hvert enkelt ansigt, og derved opnås det bedst mulige resultat.

Hvis der efter behandlingen er overskydende plasma, kan du få foretaget injektion af dette plasma i områder, hvor der kunne være behov herfor (f.eks poser under øjnene eller dybere ar).

En behandling af hele ansigtet tager ca. 30-45 minutter.

smuk hud

Hvornår kan jeg se resultatet af behandlingen?

 Du kan se øget glød og udstråling ret hurtigt efter behandlingen (efter ca. 1 uge) og resultatet vil blive bedre og bedre i løbet af de næste fire til seks uger, når produktionen af ​​nyt kollagen øges.

Ved ar og fine linjer skal der som regel gives 3-6 behandlinger med 1 måneds mellemrum, før der opnås et fuldstændig tilfredsstillende resultat.

 Er der bivirkninger forbundet med en Vampire Facial?

Umiddelbart efter behandlingen kan huden føles varm og kan være let til moderat rød. Det kan sammenlignes med en lettere solskoldning.  Du kan forvente let rødmen i huden i yderligere 24-48 timer.

Efter behandlingen kan du opleve tørhed, ruhed, og stramninger i huden i det behandlende område. Kløe og let afskalning, ømhed og en let brændende fornemmelse kan også forekomme.

Alle ovennævnte symptomer er kortvarige og forsvinder uden yderligere komplikationer.

I de tilfælde, hvor der er foretaget PRP-injektioner, kan der forekomme blå mærker efter behandlingen.

Vi anbefaler brug af solcreme med faktor 30 eller derover i 3-4 uger efter behandlingen.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger der kan afhjælpe rynker og fine linjer. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.