fbpx

Sunekos

Hvad er Sunekos®?

Sunekos er ny behandling, som indeholder en patenteret formel af ren hyaluronsyre og essentielle aminosyrer. Disse stoffer er afgørende for opretholdelse af spændstighed og elasticitet i huden og kombinationen af de to komponenter stimulerer produktionen af ny, frisk collagen og elastin samt tilfører optimal fugt til huden.

Hyaluronsyren skaber fugt og elasticitet, mens aminosyrerne sørger for genopbygning af huden.

I løbet af et par uger, vil huden opnå større elasticitet, spændstighed, fasthed og glød.

Hvem har gavn af behandling med Sunekos?

 Behandlingen egner sig til alle (både mænd og kvinder) som ønsker en flottere og fastere hud. Behandlingen er særdeles god, hvis du har problemer med mørke rander og løs hud rundt om øjnene, men er også velegnet til at udglatte og opstramme huden i panden hos dem som ikke ønsker behandling med Botox.

Sunekos kan dog anvendes på stort set alle hudområder, hvor der er fine linjer, rynker og/eller løshed af huden, og derfor mangler opstramning – eksempelvis på hænder, hals, decolleté og arme.

Hvor mange behandlinger anbefales?

Behandlingen med Sunekos gives som et kurforløb på 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Herefter anbefales 2 årlige enkeltbehandlinger for at opretholde det flotte resultat.

 

Hvordan foregår en Sunekos-behandling?

Før du kan få foretaget en Sunekos-behandling, skal du have foretaget
en konsultation hos en af vores læger.

Til forundersøgelsen får du optaget en medicinsk journal, og du bliver informeret om behandlingen. Du får samtidig en behandlingsplan, hvor vores specialuddannede læger vil vurdere, hvordan du får det bedste resultat.

Selve behandlingen med Sunekos foregår ved, at der påsmøres en lokalbedøvende creme i området 15 min. før behandlingen. Derefter renses og afsprittes området og der lægges små doser af væsken med Sunekos ind under huden.

Selve behandlingen tager ca. 15 min. afhængigt af området, men vi afsætter altid 30 min. til din behandling. De fleste mærker små stik under selve behandlingen.

Direkte efter behandlingen vil man i øjenområdet hæve lidt op, og der kan forekomme små blå mærker.

Sunekos er en af de mest effektive behandlinger til reduktion af mørke rander under øjnene og løs hud

Hvornår kan jeg se resultatet af behandlingen?

Du kan ofte allerede se en begyndende effekt efter din anden behandling og resultatet vil blive bedre og bedre i løbet af de næste fire til seks uger, når produktionen af ​​nyt kollagen og elastin øges. Du vil kunne se det endelige resultat et par uger efter din sidste behandling med Sunekos.

Resultatet holder i 6-8 måneder og det anbefales at få frisket resultatet op med en enkelt behandling hvert halve år.

Er der bivirkninger forbundet med Sunekos?

Der kan forekomme mindre gener som rødme, små blå mærker og hævelse efter en behandling med Sunekos. Disse gener opstår typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt. Nogle gange kan der forekomme lidt hævelse i optil en uge ved behandling med Sunekos – især ved behandling rundt om øjnene – dette kan mindskes med at påføre kolde omslag.

Der er altid en potentiel risiko for infektion, når man stikker hul på huden.

Der er ikke rapporteret nogle tilfælde af allergisk reaktion ved behandling med Sunekos.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger i klinikken – til ansigt og krop. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.