fbpx

SKINBOOSTER

Hvad er Skinbooster?

Belotero Revive er en såkaldt Skinbooster. En skinbooster er ikke en filler i traditionel forstand, da den ikke ændrer ved selve ansigtets form. En skinbooster tilfører en masse fugt og fyldighed til selve hudlaget. Det gør, at huden ser frisk og velhydreret ud. Huden får en fantastisk glød og et let løft, men uden at du får ”måneansigt”.

Belotero Revive består primært af hyaluronsyre og vand, men som noget helt unikt indeholder Betotero Revive også glycerol (et naturligt stof som binder ekstra meget fugt i huden).

Hvem vil have gavn af  skinbooster-behandling?

Belotero Revive er velegnet til de fleste hudtyper. Skinboosteren kan både benyttes til yngre kvinder og mænd, der ønsker en glattere og mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet – men som ikke ønsker øget volumen i ansigtet.

Skinboosteren er også velegnet til den mere modne hud,, hvor den medvirker til forbedring af elasticiteten og fastheden i huden samt udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet.

De gavnlige effekter af Skinbooster-behandling er:

  • Forbedring af elasticiteten og fastheden i aldrende hud i ansigtet
  • Udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet
  • Behandling af foto-beskadiget hud
  • Udjævning af fordybninger som skyldes atrofiske ar
  • Reducerer rødme og opblussen med op til 40%

Hvordan foregår en Skinbooster-behandling?

Før du kan få foretaget en behandling med Belotero Revive, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation en af vores læger. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med skinbooster, og om eventuelle bivirkninger ved behandlingen. Du vil få optaget en fuld medicinsk journal for at sikre, at behandlingen er den bedste løsning for dig..

Der bliver også taget fotos, så det er muligt at se ændringerne af din behandling.Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, og du er velkommen til at medbringe en bisidder til samtalen.

Efter første konsultation udleveres skriftligt materiale om behandlingen, og du skal herefter ifølge loven have mindst 48 times betænkningstid, før du kan blive behandlet med skinbooster.

Når du møder til behandling, tilbydes du i visse tilfælde en forbehandling med lokalbedøvende creme. Inden selve behandlingen afrenser vi din hud med sprit for at undgå infektioner. Herefter injiceres skinboosteren ind under huden ved hjælp af en fin nål.

Hvornår kan jeg se resultater af Skinbooster?

Du kan se mere fylde eller glattere hud øjeblikkeligt eller inden for et par dage, men det kan tage op til to uger, før hævelsen falder helt og det endelige resultat er synligt. Du har ikke noget nedetid, men det er meget almindeligt, at der kan komme lidt blå mærker og hævelser på injektionsstederne. Disse bivirkninger skulle forsvinde inden for et par dage til en uge.

For et optimalt resultat anbefales 2 – 3 behandlinger med fire ugers mellemrum, men antallet af injektioner med BELOTERO Revive skinbooster afhænger meget af din hud samt ,hvad du ønsker at opnå med behandlingen.

Hos Kalos tilbyder vi altid en gratis kontrol ca.14 dage efter din behandling.

Hvor længe varer resultatet?

Skinboosters kan vare i alt fra fire måneder til mere end et år afhængigt af, hvor mange behandlinger du får, hvor meget der indsprøjtes, og hvor hurtigt din krop nedbryder det. Efter tre behandlinger, varer effekten af Belotero Revive omkring 1 år.

Er der bivirkninger ved Skinbooster?

Der kan være lidt ubehag ved selve behandlingen. De hyppigste bivirkninger er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet. Disse bivirkninger forsvinder som regel i løbet af 2-3 dage. Hvis du lider af forkølelsessår, kan behandlingen fremprovokere et udbrud, og det kan derfor være hensigtsmæssigt, at du tager forebyggende medicin.

I sjældne tilfælde opstår der alvorlige komplikationer i forbindelse med Skinbooster-behandling. Komplikationer kan opstå, hvis produktet ved en fejl injiceres ind i et blodkar.

For at minimere risikoen for bivirkninger scanner vi altid blodkarrene forud for alle fillerbehandlinger og indsprøjtningerne foretages alene af specialuddannede læger. Desuden kan vi behandle akut med hyaluronidase (som opløser produktet), hvis der opstår problemer.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger i klinikken – til ansigt og krop. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.