fbpx

PRP HÅRBEHANDLING – HÅRTABSBEHANDLING I KØBENHAVN

Hvad er PRP?

PRP (blodpladerig plasma) er en ikke-kirurgisk hårtabsbehandling, hvor blodplader, der udvindes af dit eget blod, indsprøjtes i din hovedbund, der hvor der er hårtab og udtynding af håret. PRP-behandling er effektivt til behandling af både aldersbetinget hårtab og alopecia areata, som er en sygdom i hårfolliklerne (hårrødderne), der giver hårtab hos unge og iøvrigt sunde mennesker. PRP-behandlingen er et sikkert og relativt billigt alternativ til hårtransplantation i tilfalde, hvor der er lettere til moderat hårtab. PRP-behandlingen foretages ved indsprøjtning af plasmaet i små “myggestik” under huden i hovedbunden.

Hvordan virker PRP?

Blodplasma indeholder indeholder høje niveauer af vækst- og regenerative faktorer, som er afgørende for væksten af kroppens celler og for alle reparationsprocesser i kroppen. Ved PRP-behandling adskilles den vækstfremmende plasma fra resten af blodet og den kan herefter benyttes til at stimulere kroppens naturlige reparationsprocesser.

Man bruger altså din krops egne unikke vævsvækstfaktorer og helende egenskaber, til at stimulere hårvæksten – ved at forbedre blodforsyningen til hårrødderne og ved at forlænge hårrøddernes vækstfase. PRP er således en 100% naturlig behandling.

Resultatet af behandlingen er individuelt. De fleste vil opleve at hårtabet stoppes efter 3-4 behandlinger og andre vil opleve, at der vil begynde at vokse hår ud, i områder, hvor der var opstået skaldethed.

Hvem har glæde af PRP-behandling?

PRP-injektioner kan bruges af stort set alle raske mænd og kvinder med udtynding af håret eller pågående hårtab. Herudover er PRP-behandling en rigtig god for- og efterbehandling ved hårtransplantation, for at sikre væksten af de nye hår.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi tager en lille prøve af dit eget blod som efterfølgende centrifugeres for at udvinde plasmaen på en sikker, klinisk måde. Det tager ca. 10 minutter at gøre blodplasmaet klar og i ventetiden vil du få afrenset huden med sprit i behandlingsområdet.

Efterfølgende vil du få injiceret (indsprøjtet) plasmaet lige under huden i de ønskede områder. I nogle tilfælde vil vi anbefale at behandlingen suppleres med SkinPen, som også vil stimulere reparationsprocesserne i området. Hele proceduren tager typisk omkring 30 min., fra du ankommer, til du forlader klinikken – og du vil sagtens kunne gå tilbage på arbejde lige efter.

De fleste oplever, at hårtab stoppes efter 3-4 behandlinger

Hvornår ser jeg resultatet af behandlingen:

De fleste vi kunne se et resultat efter 3 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. Du har brug for flere injektioner, før du kan se resultater. Det nøjagtige antal afhænger af faktorer som størrelsen og typen af hårtab, samt af din alder.

I starten bør behandlingerne gives med ca. 1 måneds mellemrum i 3-6 måneder. Herefter kan der gives injektioner hver 4.-6. måned for at vedligeholde resultatet.

Hvilke bivirkninger er der ved PRP?:

PRP-behandling er ikke-kirurgisk og der er ingen alvorlige bivirkninger ved behandlingen. Efter injektioner med PRP ses let hævelse og rødme. Der kan forekomme små blødninger i behandlingsmrådet.

Af andre bivirkninger kan nævnes let hovedpine, mindre hævelser og blå mærker i det injicerede område, men de vil dog forsvinde i løbet af nogle dage. Som ved alle injektioner kan der opstå infektioner i huden. Overordnet set må man dog sige at PRP-behandling er meget sikker, da det er et 100% naturligt produkt.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger i klinikken – til ansigt og krop. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.