fbpx

PERMANENT HÅRFJERNING I KØBENHAVN

Hvad er IPL hårfjerning?

Behandlinger med IPL-hårfjerning bruger lysenergi til permanent at ødelægge hårsækkene, hvilket resulterer i en permanent reduktion af hårvæksten. IPL kan også benyttes til hudforyngelse.

Hvordan virker IPL hårfjerning?:

Hos Kalos i København anvendes den nyeste teknologi inden for hårfjerning; IPL Nordlys fra Ellipse. Den fungerer ved, at lyshovedet opvarmer hårrøddene til 70 grader i få millisekunder og derved ødelægger dem. Hår vokser i tre faser og IPL-behandlingen virker kun på de hår der er i aktiv vækstfase, derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen efter ca. 8 uger.

For at opnå et optimalt resultat vil der normalt være behov for mellem 6 og 10, men i mange tilfælde vil resultatet være tilfredsstillende efter 6-8 behandlinger. Det kan være en ide at vedligeholde resultatet med en årlig vedligeholdelsesbehandling.

Hvem har gavn af IPL-hårfjerning?

Permanent hårfjerning med IPL kan anvendes på både mænd og kvinder. Vi kan med Nordlys-IPL fjerne hår på de fleste hudfarver (hudtype 1-5) men kun de mørkfarvede hår kan fjernes med IPL, da det er hårets pigment som skal opvarmes ved processen. Hvide, grå eller røde hår indeholder ikke tilstrækkeligt med pigment til IPL-hårfjerning.

IPL-hårfjerning kan også bruges til at fjerne uønsket hårvækst som skyldes medicinske tilstande som f.eks. hirsutisme og PCOS.

Som mand skal du vide, at du sjældent kan blive 100% hårfri pga. testosteronproduktionen, som medfører en nydannelse af hårsække hele livet. Du kan dog alligevel reducere hårvæksten radikalt, så det kun vil være få hår, som gror ud af og til.

Hvordan foregår IPL hårfjerning:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden din IPL behandling. Til denne konsultation optager vi en medicinsk journal og  vurderes hårets tykkelse, vækst m.m. og beslutter, hvilken slags laser der er bedst for din hud og hår. Der bliver også taget fotos for at vi senere kan vurdere resultatet.

Konsultationen hos Kalos er altid gratis og uforpligtende.

armhuler uden hår efter permanent hårfjerning
Permanent hårfjerning med IPL Nordlys kan anvendes på både mænd og kvinder – og stort set alle hudtyper

Når du møder til selve behandlingen skal du selv have barberet de pågældende områder hjemmefra. Hvor meget man mærker af behandlingen afhænger af, hvilket område der behandles, og hvor mange hår der er tilbage i området. Normalt vil behandlingen kun føles som små varme prik ned i huden. Hver behandling kan tage op til en time, afhængigt af størrelsen på det område, der behandles. Mindre områder som overlæbe, ører og hage kan behandles på mindre end 10 minutter, mens store områder som ryg eller ben kan tage op til en time.

Efterfølgende kan huden føles varm og være lidt rød, dog almindeligvis kun i et par timer.

Vigtig information:

Hvis din hud er solbrun pga. solarium, solbadning eller selvbruner, kan der opstå pigmentforandringer eller forbrænding af huden i forbindelse med behandlingen. Derfor må du ikke være solbrændt, når du får foretaget dine behandlinger.

Vær opmærksom på, at der skal være hår i hårsækkene, når du behandles. Derfor må du i mindst 3 uger inden behandlingen kun benytte dig af barbering (ingen voks eller pincet).

Hvornår kan jeg se resultatet af IPL-hårfjerning?

Du vil begynde at bemærke, at hårene falder ud inden for ca. tre ugers tid. Hvis du fortsætter behandlingerne, vil du se fulde det resultat efter typisk otte behandlinger. Du kan forvente ca. 70% hårreduktion, når du har afsluttet en række behandlinger (normalt seks til otte).

Er der bivirkninger ved IPL-hårfjerning?

Når IPL-hårfjerning udføres ved hjælp af de korrekte indstillinger for din hudtype, er der få bivirkninger. Lige efter behandlingen vil du kunne se rødme og eventuelt let hævelse rundt om hårene (ligner små buler), men det vil være midlertidigt. Du kan også se noget rødme af huden, der ligner en solskoldning, men det vil også være midlertidigt.

I sjældne tilfælde kan man senere få pigmentpletter sv.t. det behandlede område – dette ses stort set kun hos mørkere hudtyper.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger i klinikken – til ansigt og krop. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.