fbpx

IPL HUDFORYNGELSE

Hvad er IPL hudforyngelse?

Tidens tand – og især solens stråler – er medvirkende til hudens aldring.  Dette skyldes nedbrydning af kollagen og elastin, og medfører løs eller slap hud samt brunlig og/eller rødlig misfarvning af huden.
IPL er en alsidig behandling, der kan forbedre en række af de ovennævnte forandringer i ansigtet, på hænderne, halsen og brystet. IPL kan bruges til at afhjælpe såvel rød solskade som brune pigmentforandringer. Derudover stimulerer IPL-laser produktionen af ​​kollagen og elastin, hvilket kan hjælpe med at reducere fine linjer og mindske forstørrede porer.

Hvordan virker IPL?

IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi, som via lysenergibølger går ned i huden og absorberes i ujævne farver såsom pigment eller hæmoglobinet i røde karsprængninger. IPL-lyset kan trænge igennem alle niveauer af huden uden at skade overfladen, så hudoverfladen forbliver intakt. Når lysbølgen sendes ned og rammer det farvede element, udvikler energien sig til varme (ca. 70 grader) som ødelægger og fjerner elementet (blodkarrene eller pigmentpletterne). Herved kan man fjerne pigmentmisfarvninger.

Vigtig information:

Hvis din hud er solbrun på grund af solarium, solbadning, spraytan eller selvbruner, kan der opstå pigmentforandringer eller forbrænding af huden ved IPL-behandling. Derfor må du ikke være solbrændt eller have selvbruner på når du får foretaget dine behandlinger.

Med IPL-behandling gendannes hudens ungdommelige elasticitet på en enkel og effektiv måde.

IPL-behandling kan også bruges til foryngelse af huden, såkaldt foto-hudforyngelse, hvor lyset virker dybt i​​ huden og øger elasticiteten og spændstigheden ved at stimulere dannelsen af ​​kollagen.

Ældre og solskadet hud mister kollagen og bliver kreppet og mindre elastisk. Med IPL-behandling gendannes hudens ungdommelige elasticitet på en enkel og effektiv måde.

Moderne udstyr af høj kvalitet

Hos Kalos benytter vi Ellipse Nordlys maskinen, som er den bedste, sikreste og mest effektive IPL-maskine på markedet. Behandlingerne udføres kun af specialuddannet personale, så du får den mest effektive behandling med de bedste resultater.

Hvem vil have glæde af IPL-laser?

IPL er en effektiv og alsidig behandling og bruges til at fjerne pigmentmisfarvninger og til hudforyngelse.  IPL kan benyttes til behandling af huden i ansigtet, på halsen og på brystpartiet.

Hos Kalos kan vi også behandle pigmentpletter med Skinpen (link) eller peeling (link) af huden alt afhængig af dine ønsker og din hudtype.

I mange tilfælde kan en kombination med IPL og andre behandlinger, fx. Frax-laser, forbedre resultatet yderligere.

Hvordan foregår behandlingen med IPL?

Processen starter med en konsultation hos en af vores specialuddannnede læger eller sygeplejersker.. Herefter optager vi en fuld medicinsk journal for at sikre, at IPL vil være gavnligt for dig, og vi planlægger et behandlingsforløb der sikrer dig det bedste resultat.

Ved din første konsultation tager vi også fotos, så vi senere kan se ændringerne af behandlingen. Ved konsultationen får du også udleveres skriftligt materiale om behandlingen, som du skal læse igennem.

Når det er tid til din behandling, bliver din hud påført en ultralydsgele. Du skal bære beskyttelsesbriller under behandlingen, for at beskytte dine øjne.

IPL-håndstykket holdes tæt på huden og flyttes rundt under behandlingen. Det intense pulserede lys udsendes ved tryk på en knap. De fleste mennesker beskriver følelsen som en lokaliseret varme eller som at blive ramt af en elastik.

Behandlingslængden afhænger af størrelsen på området, men det varer typisk 20 til 30 minutter.

Umiddelbart efter behandlingen kan din hud være rød og hævet i et par timer eller resten af ​​dagen, men du burde kunne gå tilbage til dine regelmæssige aktiviteter eller arbejde. Hvis du har brug for at lindre ubehaget, kan en kold vaskeklud hjælpe. Du kan påføre fugtighedscreme, solcreme og makeup umiddelbart efter behandlingen.

Hvornår kan jeg se resultatet af IPL-behandlingen?

I dagene efter behandlingen kan du se, at pigmentet trækker sig sammen i huden, og pigmentpletterne vil derfor umiddelbart synes mørkere. I løbet af de følgende 1- 2 uger vil du mærke en lettere afskalning af huden, og dine pigmentforandringer vil være synligt forbedrede.

Er der bivirkninger ved IPL-laser?

Efter IPL-behandlingen kan din hud vil være mere lysfølsom end normalt i op til 4 uger efter din behandling. Derfor er det vigtigt at du beskytter din hud med solcreme (SPF 30-45) for at undgå yderligere solskader.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

4-6 IPL-behandlinger med ca. 3 ugers intervaller anbefales til kollagennydannelse og hudforyngelse. Videnskabelige undersøgelser har vist, at den hudforyngelse man opnår, efter en serie IPL-behandlinger, holder i optil 5 år.

Typisk vil et behandlingsforløb af pigmentpletter med IPL kræve 2-4 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Efter din første behandling vil du kunne se en forandring i din hud, men det endelige resultat af din behandling vil først være synligt efter din sidste behandling i forløbet.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig? Vi tilbyder en lang række af behandlinger der kan afhjælpe rynker og fine linjer eller give en mere ensartet hudoverflade. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Du er også altid velkommen til at skrive, ringe eller komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om dine behandlingsmuligheder.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.