fbpx

FRAX – FRAXEL LASERBEHANDLING I KØBENHAVN

Hvad er FRAX-laser?

FRAX-laserbehandling (også kaldet FRAXEL) er en avanceret og afprøvet teknik til forbedring af hudens elasticitet og udseende.

Hvordan virker FRAX?

Varmestrålerne fra FRAX-laseren skaber mikroskopiske kanaler ca. 1 mm. ned i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, hvilket fremmer ophelingen. Derfor kaldes behandlingen fraktioneret. Kroppen går straks i gang med at reparere skaderne, de elastiske fibre aktiveres og produktionen af kollagen øges, hvilket regenerer huden.

Overhuden påvirkes ikke ved behandlingen ud over en lettere opvarmning, dvs. hudoverfladen bevares intakt og helingen sker derfor meget hurtigere end i forhold til C02 laser.

Moderne udstyr af høj kvalitet

Hos Kalos anvender vi det nyeste og mest moderne udstyr til laserbehandlinger. Behandlingerne udføres kun af specialuddannet personale, så du får den mest effektive behandling med de bedste resultater.

læber før og efter frax
Hos Kalos tilbyder vi Frax-behandling af læberne. Behandlingen giver en naturlig øgning af læbernes fylde og farve.

Hvem vil have glæde af FRAX behandling?

FRAX er en effektiv og alsidig behandling for både mænd og kvinder. Frax-behandlingen forbedrer hudens tone, udsende og elasticitet og afhjælpe fine rynker, strækmærker, operationsar og ar efter acne.  FRAX kan benyttes til behandling af følgende områder:

  • Rynker omkring mund (rygerynker)
  • Hele ansigt
  • Hals
  • Hænder
  • Bryst
  • Strækmærker
  • Acne-ar
  • Operationsar
  • Rynker omkring øjne.
  • Grove porer

Herudover tilbyder vi hos Kalos også Frax-behandling af læberne. 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum vil give en naturlig øgning af læbernes fylde og farve.

Hvordan foregår behandlingen med FRAX?

Før du kan få foretaget en FRAX-behandling, skal du have foretaget en lovpligtig konsultation hos en af vores læger eller sygeplejersker på vores klinik i København K.

Til forundersøgelsen vil du få optaget en medicinsk journal og du bliver informeret om behandlingen med FRAX. Du får samtidig en behandlingsplan, som er tilpasset dig og dine ønsker, således at du får det bedste resultat.

På behandlingsdagen vil du vil blive bedt om at komme 1 time før selve behandlingen, således at vi kan smøre en lokalbedøvende creme på behandlingsområdet. Du kan også tage 1 g Pamol som smertestillende.

Behandlingen vil føles varm, lidt stikkende og prikkende, specielt omkring øjne, næse og mund. Der vil blive behandlet med 3-4 passager.

Vigtig information:

Vi kan ikke behandle dig, hvis du har aktivt forkølelsessår i behandlingsområdet. Hvis du har aktivt forkølelsessår, eller kan mærke, at der er et på vej i behandlingsområdet, skal du ringe og melde afbud til behandlingen.

frax læbeforstørrelse

Er der bivirkninger ved FRAX behandlingen?

Efter Frax-behandlingen kan huden være rød, føles varm og hæve lidt eller føles stram i det behandlede område i de første timer efter behandlingen. Du vil kunne lægge makeup umiddelbart efter og forsætte din dag.

De følgende 2 – 4 dage vil huden fortsat kunne være hævet, specielt omkring øjne. Derefter begynder huden at føles ru og tør, hvorfor det er vigtigt at fugte den godt. Dette er en del af ophelingsprocessen.

Der er en mindre risiko for, at huden i efterforløbet kan blive mørkere på de behandlede områder – dette ses stort set kun hos mørkere hudtyper.

I sjældne tilfælde kan huden efter behandlingen blive lysere end før behandlingen, det vil sige, at man ikke kan blive helt så brun i området som før.

For at undgå pigmentforandringer, bør der anvendes solcreme med høj faktor under hele behandlingsperioden og i mindst 1 måned efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Flere behandlinger forbedrer effekten. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med minimum 4 ugers mellemrum for at få det bedste resultat.

Forskning har vist, at en kombination af behandling med IPL-laser efterfulgt af FRAX-behandlinger giver endnu bedre resultater og kræver færre behandlinger.

Om os

Hos Kalos er vores filosofi at få det bedste frem hos vores kunder. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip. De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger der kan afhjælpe rynker og fine linjer. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.