fbpx

fjernelse af filler

Har du fået fillerbehandling, men er utilfreds med resultatet? Måske har du fået lidt for store læber, eller filleren er vandret lidt, så resultatet ikke længere er pænt?

Hvis du er blevet behandlet med ikke-permanent filler (f.eks. restylane, juvederm og belotero), kan vi hjælpe dig.

Normalt holder filler i 6-9 måneder – og nogle gange over 1 år. Er du ikke tilfreds, er det lang tid at vente! Heldigvis findes der lægemidler, som kan opløse fillere og få det behandlede område tilbage til det oprindelige udseende.

Hvem vil have glæde af behandlingen?

Behandlingen kan benyttes af alle der er blevet behandlet med ikke-permanent, såkaldt HA-filler (f.eks. Restylane, Juvederm, Teosyal, Belotero) og som ønsker at få fjernet filleren eller reduceret mængden.

Hvis du er behandlet med permanent filler eller aquamid, kan vi desværre ikke afhjælpe problemet.

Hvordan foregår behandlingen?

Du skal først til en konsultation hos en af vores læger for at sikre, at behandlingen er den rigtige for dig. Herefter får du afrenset området som skal behandles og du vil herefter får sprøjtet medicinen ind under huden med en ganske lille og tynd kanyle.

Behandlingen foregår uden bedøvelse og er normalt ikke smertefuld. Efter behandlingen kan du få lidt hævelse og der kan også komme enkelte blå mærker . Evt. hævelse og blå mærker forsvinder i løbet af få dage og er normalt helt væk inden for 1 uge efter behandling.

Der er normalt ingen bivirkninger til behandlingen. Behandlingen udføres kun af læger.

Hvornår kan jeg se resultatet behandlingen?

Allerede 5-10 minutter efter at du har fået injiceret medicinen vil du kunne se, at filleren begynder at forsvinde fra området. I dagene efter behandlingen kan du se, at det behandlede område vender mere og mere tilbage til sit oprindelige udseende.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Som regel er en behandling nok til at fjerne filleren og opnå det ønskede resultat. Ved meget store mængder filler, eller hvis filleren har spredt sig meget, kan det blive nødvendigt med 2 eller 3 behandlinger.

Kan jeg blive behandlet med filler efter behandlingen?

Ja – efter en uge er al medicinen ude af kroppen igen og du kan få fillerbehandling i det samme område uden problemer.

botoxbehandling hos kalos

Hvad er rynker?

Rynker er linjer og folder i huden. Rynker er en naturlig del af hudens aldring, men forværres af især solens stråler og rygning. Rynker findes I forskellige grader – fra fine linjer til dybe furer.

De fleste mennesker får begyndende rynker fra midten af 20erne, især rundt om øjnene og omkring munden, hvor man bruger sin ansigtsmimik meget. Der kommer desuden også rynker i hudområder, som ofte udsættes for solens stråler, som i ansigtet, hals, bryst, på arme og hænder.

Andre behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling der er rigtig for dig?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger der kan afhjælpe rynker og fine linjer. Du kan læse om alle vores behandlinger ved at trykke på linket herunder.

Ellers er du altid velkommen til at komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende snak om behandlingsmulighederne.

×
Product added to cart

Ingen varer i kurven.